Den Runde Plads

Søndag den 10. September kl. 10 -16

Kom og oplev

Sig Rytterklub

Igen i år vil Sig Rytterklub tilbyde kæphesteaktivitet og ponyridning.

  • Få en træktur på Sig Rytterklubs ponyer
  • Prøv kæphest, som er en god og sjov aktivitet. Der bliver sat en springbane og en forhindringsbane op og der kan lånes en kæphest.

Kæphest er ikke kun for børn, så tag jeres forældre og andre voksne med og lav jeres egen lille konkurrence. Det giver god motion og sjovt samvær med andre kæphesteryttere.

Parkinson Ballroom Fitness ved Happy Footstep 

Oplev hvor meget livsglæde man kan ud af danse. Instruktøren Susan vil fortælle om, hvad musik og dans kan gøre for en person med Parkinsons eller sclerose.

Varde SUP

Kom forbi hos Varde SUP! Vi er klar til en snak omkring sporten, og tilbyder også en tur på ud på Karlsgårde Sø. SUP er nemt at komme i gang med og for alle aldersgrupper.

Vil du på vandet, er det en god ide at medbringe hurtigttørrende tøj eller skiftetøj og et håndklæde, skulle du falde i. Vi ses på vandet!

Ro i kajak med Friluftslauget

Friluftslauget er klar til at hjælpe dig i kajakkerne og give dig en oplevelse på søen. Er du til mere, så ved de hvordan du kommer i gang efterfølgende.

Sjov, leg og bevægelse med DGI’s håndboldstation

Til Karlsgårdedag kan du opleve spændende aktiviteter på DGI’s håndboldstation.

Stationen byder på en række sjove og udfordrende aktiviteter, hvor du kan teste dine håndboldevner. Er du nysgerrig på at vide, om du kan skyde lige så hårdt som Mikkel Hansen? Så får du mulighed for dette på fartmålerne.

Hvis du til gengæld gerne vil teste, om dine fødder er lige så hurtige som Matthias Gidsels, skal du prøve motorikbanen.

Så tag familie og venner med, og træd ind i en verden af sjov, leg og bevægelse.

Dance Company Twenty

Kom og lær en kort koreografi/dans af Caroline Sander Jepsen.

Caroline udbyder følgende dansetimer:

  • Kl.14.00-14.20: 3-5 år.
  • Kl.14.20-14.50: 6-8 år.
  • Kl.14.50-15.10: 9-12 år.

Ingen tilmelding, I møder blot op! Alle kan være med, uanset om du har danset før eller ej.

Warwik Bryghus

Warwik vil fortælle den gode historie om ølbrygning mv., mens du slukker tørsten i øl fra det lokale bryghus. Der sælges også andre drikkevarer, så baren er et besøg værd for både store og små.

Få mere at vide om din sundhed

Kom og høre om sundhed fra mange forskellige vinkler. Spørg ind til netop det, du gerne vil vide og få din sundhed testet. I ”Sundhedsteltet” kan du besøge Kræftens Bekæmpelse, Diabetesforeningen, Osteoporoseforeningen og Hjerteforeningen.

Hos Hjerteforeningen kan du få informationer on blodtryksmålere (selvhjælp), hjertemassage, uddeling af foldere, salg af forskellige effekter m.m.

Kræftens Bekæmpelse har en fin udstilling samt salg af enkelte ting. De oplyser også om muligheden for at få tid hos vores kræftrådgivning i Frivillighuset, Varde. Der afholdes gratis rådgivning 2 x om måneden med en professionel rådgiver.

Og meget mere…

Sig Thorstrup Idrætsforening har aktiviteter for alle

Sig Thorstrup Idrætsforening (STIF) byder velkommen til sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien. Kom og prøv, både børn, unge og voksne kan være med!

Lidt sødt til ganen hos Sig Kaffebar

Besøg vores hyggelige kaffebar, hvor vi tilbyder hjemmebag serveret med god kaffe eller saftevand serveret af Sig Borgerforening og byens velkomstambassadører – alle er velkommen!

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad Sig og omegn rummer af muligheder, så kig forbi eller tjek os ud på Facebook eller Sig.dk.

Hjemmeværnet står klar med udfordringer

Besøg Hjemmeværnet og lad dig udfordre af spændende aktiviteter!

Forplejning

Stil sulten og sluk tørsten i madboden på pladsen

Kæphesteaktiviteter • Kajak og SUP • Danseshow • Sjove aktiviteter • Rør lattermusklerne • Sundhedsteltet • Mød hjemmeværnet • Prøv håndbold