Karlsgårdeværket

Søndag den 10. September kl. 10 -16

Kom og oplev

Norlys inviterer indenfor

Oplev den permanente udstilling i Karlsgårdeværket og gå med på en guidet tur i produktionsbygningerne og turbinehallen, hvor entusiastiske historiefortællere øser ud af deres store viden om værket.

Næsbjerg Sognearkivs udstilling om Karlsgårdeværket

Mens Karlsgårdeværket holder Åbent Værk udstiller Næsbjerg Sognearkiv billeder af Karlsgårdeværket gennem tiden. Kig indenfor for at se de historiske billeder.

Spil petanque med DGI

Alle kan være med til petanque og familiens medlemmer – store som små – kan dyste på banen. Kom og prøv!

Det nye sort: Disc Golf

Esbjerg Disc Golf Klub tager et par mobile kurve og discs under armen og giver en introduktion til den nye populære sport. Få discen i kurven på forskellige distancer. Kom og vær med – det er for hele familien!

Dans med Ølgod Folkedansere kl. 14.

Ølgod Folkedansere er en flok glade mennesker, som danser ved Karlsgårdeværket. Kom og nyd den gode musik og se de gamle danse eller træd dansen med folkedanserne.

Folkedans er en glad og sund motion, når sveden kommer frem, glemmes hverdagens små problemer glider lidt i baggrunden.

Den herlige spillemandsmusik leveres af et orkester bestående af Bendix, Henny og Ib med flere. Når de spiller op og danseleder Britta Bonde byder op til dans, er det umuligt at sidde stille.

Det nye friluftsliv

Kom og se resultatet af idéprocessen omkring friluftsliv ved Holme å og Karlsgårde. Mød repræsentanter fra Varde Kommune, der fortæller om den videre proces.

Nygård Ismejeri

Skovlund Friskole sælger is sammen med Nygård Ismejeri ved Karlsgårdeværket. Her kan du købe en lækker flødeis is fra Nygård Ismejeris egen produktion.

Bliv turist i egen kommune med Destination Vesterhavet

Der er mange spændende oplevelser i Varde kommune, og Destination Vesterhavet giver dig tips til gode, lokale steder, som er et besøg værd. Kom og hils på os.

Karlsgårde Caféen

I finder Karlsgårde Caféen ved Karlsgårdeværket, hvor der byder på mad og drikke. Warwik Bryghus står for udskænkningen og fortæller den gode historie om ølbrygning.

Norlys åbner dørene for den permanente udstilling i Karlsgårdeværket. Gå ikke glip af en guidet tur i produktionsbygningerne og turbinehallen, hvor entusiastiske historiefortællere øser ud af deres store viden om værket.