TAMBOURS HAVE

Søndag den 10. September kl. 10 -16

Kom og oplev

Tambours Have

Besøg Tambours Have, som i dagens anledning har gratis adgang. Her finder du café, galleri, orangeri, besøgshave m.m.

Blomsterkunst medTambours Haves Venner

Hos Tambours Haves Venner er temaet Blomster og Kunst – Sæt fantasien fri.

Vandretur med Varde Kommunes skovfoged kl. 9.00

I forbindelse med Karlsgårde Dag kan du tage med Varde Kommunes skovfoged på en dejlig vandretur. Vi går ad Nørholmstien, hvor du kan opleve den særegne natur. Tilmelding og yderligere information via dette link

Mød Varde og Omegns Biavlerforening

Elsker du honning og kunne du tænke dig at se hvilke produkter, der ellers kan komme fra bier?

Så besøg Varde og Omegns Biavlerforening. Du vil få en indføring i biernes verden, og finde ud af hvor vigtige insekter og bier er for den verden vi lever i. Bestøvning fra bier og andre insekter vurderes at give ekstra udbytter for ca. 700 millioner kroner om året.

Derudover vil du kunne høre om Varde og Omegns Biavlerforening og de aktiviteter foreningen laver. Du er altid velkommen i foreningens skolebigård. Sidst, men ikke mindst, vil der være smagsprøver af honning, pollen og bibrød.

DGI Landsstævne

Besøg DGI Sydvests infostand i Tambours Have og bliv klogere på Landstævnet 2025 i Vejle! Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål og fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om Danmarks største idrætsfestival.

Opdag de utallige muligheder, Landstævnet byder på – fra en bred vifte af idrætsaktiviteter om dagen til uforglemmelige festlige oplevelser om aftenen. Få indblik i programmet, deltagende idrætsgrene og hvordan du kan være en del af denne fantastiske begivenhed.

Så kom forbi vores stand og lad os sammen sætte gang i din begejstring for idræt og fællesskab. Vi ser frem til at møde dig i Tambours Have og dele vores passion for Landstævnet 2025

Bowls, krolf og stigegolf med DGI Senioridræt

DGI Senioridræt byder dig velkommen til at deltage i sjove og anderledes aktiviteter som krolf, ridderspil, vikingespil, stigegolf og bowls.

Haveselskabet Varde

Få gode haveråd og smagsprøver fra haven

Mød Dansk Handicap Forbund afd. Sydjylland

Få en snak med repræsentanter fra Dansk Handicap Forbund. De fortæller om livet som handicappede; kan man være handicappet og have et godt liv?

Minimurerne

Minimurerne viser deres fine håndværk, når de bygger et minihus i skala 1:10. Minibyrådet fortæller om verdens ældste historisk korrekte miniby.

Tambours Have er en have, der ligger på Bredmosevej 21 i Øse ved Sig nær Varde. Den blev grundlagt af Gerhard Tambour i 1942.